Pascal Loyson, schroothandel voor gans Vlaanderen!

In deze tijden van kostbare en dure grondstoffen, dragen wij als schroothandelaar ons steentje bij om deze grondstoffen te kunnen recycleren. Zo halen wij oud ijzer en autowrakken op, dit op elke gewenste locatie in heel Vlaanderen. Wij zijn in het bezit van aangepaste, veilige voertuigen, waaronder een vrachtwagen met laadkraan en een schrootgrijper.

 

Wie kan bij ons terecht?

 

Iedereen! Van particulier tot bedrijf, van school tot winkel… Van kleine tot grote ruimte, van kelder tot zolder, van garagebox tot fabriekshal, wij komen stipt ter plaatse met aangepast materiaal en handelen alles netjes en snel af. Wij zijn erkend vervoerder van OVAM, zo heeft u de garantie dat wij correct werken en wij steeds een eerlijke prijs betalen.

 

Wat kan u laten ophalen?

 

Heeft u een afgedankte of beschadigde auto, bestelwagen of vrachtwagen? Of heeft U oud ijzer, een ketel, een kraan, een clark, heftruck of zelfs een tractor? Dit zijn maar enkele voorbeelden, de lijst van voorwerpen die we bij u kunnen ophalen is zeer lang! Wij vertellen u er graag alles over!

 

Contacteer ons en wij verlossen u snel en efficiënt van uw schroot!

 

Liggen oud ijzer of

autowrakken

in uw weg?

Bel ons:

0496 02 18 83

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Loyson Pascal: partner in het ophalen en recycleren van oud ijzer en schroot in Oost-Vlaanderen.